Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گفته ها این اتفاق پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸  رخ داد و موضوع از این قرار بوده که پرستار بخش آی سی یو با پزشک متخصص جراح اعصاب تماس گرفته و در این تماس تلفنی بحث هایی ردو بدل شده که خوشایند پزشک نبوده است.
پزشک مختصص بعد از چند دقیقه به بخش مراجعه کرده و در حضور سایر پرستاران و سوپروایزر، پرستار مسئول را کتک زده و فحش و ناسزا گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از آن پرستار را کشان کشان به محل خارج از دید دوربین  برده و ضمن ادامه کتک کاری، توهین و فحاشی  و استفاده از کلمات رکیک را نیز ادامه داده است وعلی ‌رغم وساطت سوپروایزر این رفتار پزشک اعصاب ادامه داشته است. 


دانشگاه علوم پزشکی بدون واکنش، پرستاران خواستار رسیدگی   
دراین زمینه هنوز واکنشی از دانشگاه علوم پزشکی بروز نکرده است اما عضو نظام پرستاری شیراز با اظهار تاسف از این موضوع گفت: از مراجع قضایی و مسئولان عالی وزارت بهداشت، تقاضای رسیدگی و مجازات فرد ضارب و خاطی را داریم.
محسن حاتمی در مصاحبه با سایت نظام پرستاری شیراز اضافه کرد: یک جراح اعصاب در بیمارستان خصوصی دنا در شیراز بعد از مکالمه تلفنی با متخصص بیهوشی و پرستار بخش ICU به دلیل عدم شناخت این دو فرد، از منزل راهی بیمارستان شد.
وی اظهار داشت: متخصص حدود ساعت ۹ شب با فحاشی وارد بخش شد و آقای نیا دوست مسئول شیفت بخش را مورد ضرب و شتم قرار داد و با فحاشی و  بیان حرف های رکیک به افراد حاضر در بخش آنها را تهدید کرد.
حاتمی افزود: خانم اخلاقی پرستار دیگری است که در بخش حضور داشته و به دلیل دیدن این صحنه ها دچار اضطراب شده و تا مرز سقط جنین پیش رفته است.


پلیس دخالت کرد
عضو نظام پرستاری شیراز بیان کرد: ضرب و شتم پرستار شیفت به مدت بیست دقیقه سرانجام با دخالت پلیس ۱۱۰ پایان پذیرفت.
وی افزود: شب حادثه اعضای نظام پرستاری برای دلجویی از پرستاران بیمارستان دنا حضور یافتند و در جریان امور قرار گرفتند و به سازمان نظام پرستاری اطلاع دادند و نماینده سازمان نظام پرستاری برای رسیدگی به این جریان راهی شیراز شده است.
حاتمی گفت: این دو پرستار به دنبال ادامه روند شکایت از این پزشک هستند و از مسئولین انتظار می رود که با پیگیری این ماجرا از حقوق قشر زحمتکش پرستار دفاع کنند.


رنجیده شدیم
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری با بیان این که سازمان نظام پرستاری بلافاصله بعد از اطلاع از این موضوع نماینده ویژه خود را برای بررسی و صحت و سقم موضوع به شیراز اعزام کرده تا موارد مورد تایید قرار گیرد، اظهار داشت: این اتفاقات مورد رنجش خاطر و التهاب گسترده جامعه پرستاری شده و طی چند روز، تشکل ها، دانشجویان و فعالان صنفی هیئت، مدیره های نظام پرستاری و شعب خانه پرستار ضمن اعلام انزجاراز این عمل زشت و وقیحانه خواستار برخورد شدید با این پزشک متخصص خاطی شده اند.

اختلال روانی پزشک  
 محمد شریفی مقدم در گفت و گو با سایت نظام پرستاری شیراز گفت: سازمان نظام پرستاری ضمن پیگیری مداوم از تمام مراجع ذی ربط قضایی، انتظامی، مدیریتی، حقوقی ، دانشگاهی، وزارت بهداشت و نظام پزشکی  تقاضا دارد ضمن رسیدگی عاجل برخوردهای لازم را با این فرد خاطی داشته باشند.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری افزود:علت این اقدام اختلال روانی و یا رفتاری پزشک مذکور بوده که  در این صورت نمی توان سلامت مردم را به دست همچین فردی سپرد و یا ناشی از فرهنگ چاله میدانی نامبرده بوده که  نمی داند فضای نظام سلامت و بیمارستان جای عربده کشی و لات بازی نیست و یا شاید ناشی از نگاه پزشک سالارانه است.
وی ادامه داد:‌ که دوران یقه گیری و قلدری به اتمام رسیده است، بنابراین در هر ۳ صورت جامعه پزشکی باید از چنین افراد به ظاهر پزشک، پاکسازی شود.
شریفی مقدم ادامه داد:‌هر پرستاری تحمل این چنین رفتارهای تحقیر آمیز را نخواهد داشت و در شرایط خطر و حمله پرستاران مجبور به دفاع  از خود بوده و زمانی که فردی به خود اجازه توهین، هتک حرمت، حمله و ضرب و شتم را می دهد بنابراین طبیعی است که فرد مقابل  نیز از خود دفاع مشروع نموده و همه پرستاران تحمل و نجابت پرستار شیرازی را نخواهند داشت.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری گفت:‌برای پیشگیری از چنین برخوردها و کاهش التهابات در جامعه پرستاری کشور، سازمان نظام پرستاری ضمن پیگیری مداوم از تمام مراجع ذی ربط قضایی، انتظامی، مدیریتی، حقوقی،  دانشگاهی، وزارت بهداشت و نظام پزشکی تقاضا دارد ضمن رسیدگی عاجل برخوردهای لازم را با این فرد خاطی داشته باشند.
شریفی مقدم بیان کرد: سازمان نظام پرستاری ضمن ابلاغ به هیئت مدیره نظام پرستاری شیراز به عنوان نماینده رسمی این سازمان، خواستار پیگیری مستمراین موضوع بوده تا نتیجه و برخورد لازم حاصل شود.
۶۱۱۳  /۱۸۷۶ 
 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف بازی پرستار پزشک پزشک متخصص دانشگاه علوم پزشکی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، طی هفته گذشته در پی انتشار خبری مبنی بر برگزاری یک مهمانی خصوصی در شیراز با حضور مهمانان پزشک، اعلام شد ۲۹ نفر از افراد حاضر در مهمانی دچار مسمومیت الکلی و در بیمارستان بستری شدند.

اخبار منتشرشده از سوی رسانه‌های رسمی تا به امروز، حاکی از آن است که طی این اتفاق، چند تن از مهمانان دچار نارسایی کلیوی شده‌اند، یک پزشک زن فوت شده و یک پزشک دیگر به کما رفته است.

خبر«نارسایی کلیوی چند تن از پزشکان» کذب است

دکتر هادی یزدانی، پزشک و دکترای حرفه‌ای پزشکی، پیرویِ این موضوع در گفت‌وگو با خبرآنلاین، در قالب اطلاعات تکمیلی و معتبر می‌گوید: «خبر فوت پزشک خانم در این حادثه صحت دارد، اما خبری که مبنی بر نارسایی کلیوی چند تن دیگر از پزشکان منتشر شده، به ضرس قاطع غلط است.»

او، به نقل از منابع موثق محلی، اشاره می‌کند: «پنج نفر از حاضران در مهمانی به درخواست خود، دیالیز کلیوی شدند. آزمایش‌های انجام‌شده، نشان‌دهنده اسیدوز خون در این افراد بود؛ که سبب شد این پنج نفر با آگاهی و خواست شخصی دیالیز انجام دهند.»

هم‌چنین بر اساس پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی خبرآنلاین و گفت‌وگو با یکی از پزشکان شیراز، مشخص شد که «هیچ‌یک از این افراد به کما نرفته‌اند و اخباری که پیرامون این موضوع در حال انتشار است، صحت ندارد. حتی خبر «مسمومیت ۲۹ نفر» نیز کذب است؛ زیرا در مجموع حدود پنج [الی شش] نفر دچار مسمومیت شده بودند که با انجام دیالیز، شرایطشان بهبود یافت.»

به بیان ساده‌تر، تنها تلفات ناشی از این اتفاق، فوت یک پزشک زن است و باقی افراد در سلامت کامل به سر می‌برند.

حادثه اخیر، مسمومیت با «متانول» نبوده؛ نتایج آزمایشات چیز دیگری را نشان می‌دهد

در ادامه گفت‌وگو، این پزشک تصریح می‌کند: «مسمومیت اخیر، ناشی از مصرف متانول نبوده؛ چرا که بررسی‌ها و نتایج آزمایشات، مصرف ماده‌ای دیگر به نام «اتیلن گلیکول» را تأیید می‌کند.»

دکتر مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که «مشروبات مورد استفاده در این مهمانی، تقلبی و دست‌ساز و حاوی الکل صنعتی بوده است».

شایان ذکر است که در روند تولید مشروبات الکلی (اتانول)، برخی ترکیبات سمی، به‌ویژه متانول، بدون دخالت خارجی و به مقدار بسیار کم طی فرآیند تخمیر شکل می‌گیرند و سبب سمی شدن نوشیدنی می‌شوند. اما در خصوص اتیلن گلیکول باید گفت که این یک ماده شیمیایی و صنعتی است و معمولاً در فرآورده‌هایی مانند ضد یخ برای موتور اتومبیل استفاده می‌شود و مصرف خوراکی آن به هیچ‌وجه رایج و مرسوم نیست.

دکتر مهرداد اسماعیلیان، متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این‌باره به خبرآنلاین می‌گوید: «اتیلن گلیکول در فرآیند تخمیر مشروبات الکلی تولید نمی‌شود و اگر نتایج آزمایشات مندرج در پرونده پزشکان مسموم شیراز نشان‌دهنده مصرف اتیلن گلیکول باشد، قدری عجیب است و محتمل است که این ماده به‌صورت دستی و با دخالت خارجی به نوشیدنی‌ها افزوده شده باشد؛ چرا که تشکیل طبیعی آن در مکانیسم تولید الکل جای نمی‌گیرد.»

او ادامه می‌دهد: «اغلب مسمومیت‌های الکلی در ایران ناشی از مصرف الکل‌های دست‌ساز است و به این دلیل که در روند تولید این مشروبات هیچ نظارت و کنترلی روی فرآورده وجود ندارد، تشکیل ترکیبات سمی در الکل ناگزیر است.»

مراجعه به پزشک در ساعات اولیه را جدی بگیرید

یکی از عمده مشکلاتی که در خصوص مسمومیت‌های الکلی مطرح است، تعلل در مراجعه به مراکز درمانی است؛ که البته این قصور از سوی مصرف‌کننده نیست، بلکه علائم با تأخیر بروز پیدا می‌کنند. به عبارتی، مصرف‌کننده در ساعات اولیه هیچ‌گونه اختلال بینایی، کاهش سطح هوشیاری، مشکلات مغزی و ... را تجربه نمی‌کند.

اسماعیلیان در توضیح این مسئله می‌گوید: «علت دیر نمایان شدن علائم مسمومیت این است که در لحظات نخست پس از مصرف مشروبات الکلی، سطح اتانول در خون بالاست؛ اما به مرور و با پایین آمدن سطح اتانول در طی فرآیند جذب و متابولیسم، متانول خود را نشان داده و عملکرد بدن فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ آن وقت تازه علائم مسمومیت نمود پیدا می‌کنند.»

او ادامه می‌دهد: «بسته به میزان مصرف، شدت علائم و زمان بروز آن در افراد متفاوت است؛ حتی در برخی موارد ممکن است علائم تا ۲۴ ساعت بعد هم ظاهر نشوند و فرد متوجه مسمومیت نشود. اما در اغلب موارد ۶ الی ۱۲ ساعت پس از مصرف، علائم نمود پیدا می‌کنند.»

مسمومیت با متانول چگونه از مسمومیت با اتیلن گلیکول تمییز داده می‌شود؟

بنا به گفته این متخصص طب اورژانس، عمده عوارض مصرف متانول، مغزی است؛ به طور مثال در پی مصرف متانول، ممکن است مصرف‌کننده در پی علائم عصبی، دچار کاهش سطح هوشیاری شود، یا اعصاب چشمی درگیر شوند که در بر دارنده اختلالات بینایی و حتی کوری است. در مواردی که حجم مصرف بسیار زیاد باشد، فرد دچار ایست قلبی-تنفسی می‌شود و احتمال مرگ بالاست.

اما عوارض مسمومیت با اتلین گلیکول اغلب کلیوی است، هرچند عوارض مغزی نیز در این مورد قابل مشاهده است اما سطح آن نسبت به مسمومیت با متانول کمتر است و در عوض، صدمات کلیوی جدی‌تر، اختلال در عملکرد قلبی، ریوی و حتی مرگ را به همراه دارد.

اسماعیلیان در رابطه با نحوه تشخیص دقیق نوع مسمومیت می‌گوید: «آزمایش گاز خون شریانی (ABG)، بهترین راه برای تمییز مسمومیت با اتیلن گلیکول از متانول است؛ که طی آن اگر در ادرار مصرف‌کننده، «کریستال کلسیم اگزالات» مشاهده شد، مسمومیت با اتیلن گلیکول تشخیص داده می‌شود.»

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند